Видалення акаунта Truecial
Як видалити
- Увійдіть нижче через Google або Apple, тим самим способом, що й у застосунку.
- Перевірте, що це ваш акаунт, і натисніть «Видалити акаунт».
Також акаунт можна видалити в самому застосунку, у налаштуваннях профілю.
Що буде з даними
Акаунт одразу зникає для всіх. Протягом 30 днів його можна відновити, просто увійшовши в застосунок. Потім назавжди видаляються профіль, фото та відео, історії, коментарі, реакції, підписки, особисті повідомлення з файлами та сповіщення.
Довше зберігаються лише резервні копії бази, до 14 днів, і скарги на вміст разом з копією того, на що поскаржилися, для модерації та безпеки. Якщо акаунт заблокували за порушення, зберігається тільки зашифрований відбиток входу, щоб він не зареєструвався знову.
Немає доступу до Google або Apple, з якими ви входили? Спершу відновіть його в Google або Apple: тільки так ми можемо бути певні, що акаунт ваш. За листом акаунти не видаляються.